Naaimachine Vendomatic 345

Spoeltjes, naalden, naaivoetjes, onderdelen en toebehoren voor de Vendomatic Vendomatic 345 Naaimachine

Model: Vendomatic 345
Merk: Vendomatic

Bent u op zoek naar onderdelen, en toebehoren speciaal voor uw Vendomatic naaimachine type Vendomatic 345. Hier vindt u spoeltjes, naalden, voetpedaal, diverse naaimachinevoetjes maar ook een gratis handleiding voor de naaimachine Vendomatic Vendomatic 345? Is de steek keuze knop gebroken? Bestel dan hier een universele ronde keuzeknop.

Bekijk en bestel hier eenvoudig en snel zonder te hoeven zoeken veel accessoires die zeker passen op de Vendomatic Vendomatic 345 naaimachine. Reparatie en onderhoud aan deze Vendomatic Vendomatic 345 naaimachine zelf uitvoeren? Bestel dan ook het onderhoudspakket speciaal voor deze Vendomatic naaimachine en geef uw naaimachine eenvoudig zelf een onderhoudsbeurt. Zelfs de meest voorkomende problemen en klachten van de Vendomatic Vendomatic 345 naaimachine  kunt u vaak zelf verhelpen met onze gratis naaimachine onderhouds- en reparatiefilms en uitleg.

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan hulpmiddelen, accessoires en onderdelen voor vele merken naaimachines. We verkopen handige hulpmiddelen voor de hobbynaaister die meer uit haar naaimachine wil halen.
Zoals naaimachine naalden, spoetjes , spoelhuizen, maar ook een nieuw voet pedaal of snoer.

Beschikbare handleidingen

› Vendomatic-345-NL.pdf (nl)

Beschikbare onderdelen voor de Naaimachine Vendomatic 345