Naaimachine Lewenstein Compacta 65 70

Spoeltjes, naalden, naaivoetjes, onderdelen en toebehoren voor de Lewenstein Lewenstein Compacta 65 70 Naaimachine

Model: Lewenstein Compacta 65 70
Merk: Lewenstein

Bent u op zoek naar onderdelen, en toebehoren speciaal voor uw Lewenstein naaimachine type Lewenstein Compacta 65 70. Hier vindt u spoeltjes, naalden, voetpedaal, diverse naaimachinevoetjes maar ook een gratis handleiding voor de naaimachine Lewenstein Lewenstein Compacta 65 70? Is de steek keuze knop gebroken? Bestel dan hier een universele ronde keuzeknop.

Bekijk en bestel hier eenvoudig en snel zonder te hoeven zoeken veel accessoires die zeker passen op de Lewenstein Lewenstein Compacta 65 70 naaimachine. Reparatie en onderhoud aan deze Lewenstein Lewenstein Compacta 65 70 naaimachine zelf uitvoeren? Bestel dan ook het onderhoudspakket speciaal voor deze Lewenstein naaimachine en geef uw naaimachine eenvoudig zelf een onderhoudsbeurt. Zelfs de meest voorkomende problemen en klachten van de Lewenstein Lewenstein Compacta 65 70 naaimachine  kunt u vaak zelf verhelpen met onze gratis naaimachine onderhouds- en reparatiefilms en uitleg.

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan hulpmiddelen, accessoires en onderdelen voor vele merken naaimachines. We verkopen handige hulpmiddelen voor de hobbynaaister die meer uit haar naaimachine wil halen.
Zoals naaimachine naalden, spoetjes , spoelhuizen, maar ook een nieuw voet pedaal of snoer.

Beschikbare handleidingen

› Lewenstein-Compacta-65-70-NL.pdf (nl)

Beschikbare onderdelen voor de Naaimachine Lewenstein Compacta 65 70