Naaimachine Bernina 380 330 350 PE

Spoeltjes, naalden, naaivoetjes, onderdelen en toebehoren voor de Bernina Bernina 380 Naaimachine

Model: Bernina 380
Merk: Bernina

Bent u op zoek naar onderdelen, en toebehoren speciaal voor uw Bernina naaimachine type Bernina 380. Hier vindt u spoeltjes, naalden, voetpedaal, diverse naaimachinevoetjes maar ook een gratis handleiding voor de naaimachine Bernina Bernina 380? Is de steek keuze knop gebroken? Bestel dan hier een universele ronde keuzeknop.

Bekijk en bestel hier eenvoudig en snel zonder te hoeven zoeken veel accessoires die zeker passen op de Bernina Bernina 380 naaimachine. Reparatie en onderhoud aan deze Bernina Bernina 380 naaimachine zelf uitvoeren? Bestel dan ook het onderhoudspakket speciaal voor deze Bernina naaimachine en geef uw naaimachine eenvoudig zelf een onderhoudsbeurt. Zelfs de meest voorkomende problemen en klachten van de Bernina Bernina 380 naaimachine  kunt u vaak zelf verhelpen met onze gratis naaimachine onderhouds- en reparatiefilms en uitleg.

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan hulpmiddelen, accessoires en onderdelen voor vele merken naaimachines. We verkopen handige hulpmiddelen voor de hobbynaaister die meer uit haar naaimachine wil halen.
Zoals naaimachine naalden, spoetjes , spoelhuizen, maar ook een nieuw voet pedaal of snoer.

Beschikbare handleidingen

› handleiding-bernina-380.pdf (nl)

Beschikbare onderdelen voor de Naaimachine Bernina 380 330 350 PE