Naaimachine Bernina 350 PE

Spoeltjes, naalden, naaivoetjes, onderdelen en toebehoren voor de Bernina Bernina 350 PE Naaimachine

Model: Bernina 350 PE
Merk: Bernina

Bent u op zoek naar onderdelen, en toebehoren speciaal voor uw Bernina naaimachine type Bernina 350 PE. Hier vindt u spoeltjes, naalden, voetpedaal, diverse naaimachinevoetjes maar ook een gratis handleiding voor de naaimachine Bernina Bernina 350 PE? Is de steek keuze knop gebroken? Bestel dan hier een universele ronde keuzeknop.

Bekijk en bestel hier eenvoudig en snel zonder te hoeven zoeken veel accessoires die zeker passen op de Bernina Bernina 350 PE naaimachine. Reparatie en onderhoud aan deze Bernina Bernina 350 PE naaimachine zelf uitvoeren? Bestel dan ook het onderhoudspakket speciaal voor deze Bernina naaimachine en geef uw naaimachine eenvoudig zelf een onderhoudsbeurt. Zelfs de meest voorkomende problemen en klachten van de Bernina Bernina 350 PE naaimachine  kunt u vaak zelf verhelpen met onze gratis naaimachine onderhouds- en reparatiefilms en uitleg.

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan hulpmiddelen, accessoires en onderdelen voor vele merken naaimachines. We verkopen handige hulpmiddelen voor de hobbynaaister die meer uit haar naaimachine wil halen.
Zoals naaimachine naalden, spoetjes , spoelhuizen, maar ook een nieuw voet pedaal of snoer.

Beschikbare handleidingen

› 380.pdf (nl)

Beschikbare onderdelen voor de Naaimachine Bernina 350 PE