Naaimachine Bernette Rome 3

Spoeltjes, naalden, naaivoetjes, onderdelen en toebehoren voor de Bernette Bernette Rome 3 Naaimachine

Model: Bernette Rome 3
Merk: Bernette

Bent u op zoek naar onderdelen, en toebehoren speciaal voor uw Bernette naaimachine type Bernette Rome 3. Hier vindt u spoeltjes, naalden, voetpedaal, diverse naaimachinevoetjes maar ook een gratis handleiding voor de naaimachine Bernette Bernette Rome 3? Is de steek keuze knop gebroken? Bestel dan hier een universele ronde keuzeknop.

Bekijk en bestel hier eenvoudig en snel zonder te hoeven zoeken veel accessoires die zeker passen op de Bernette Bernette Rome 3 naaimachine. Reparatie en onderhoud aan deze Bernette Bernette Rome 3 naaimachine zelf uitvoeren? Bestel dan ook het onderhoudspakket speciaal voor deze Bernette naaimachine en geef uw naaimachine eenvoudig zelf een onderhoudsbeurt. Zelfs de meest voorkomende problemen en klachten van de Bernette Bernette Rome 3 naaimachine  kunt u vaak zelf verhelpen met onze gratis naaimachine onderhouds- en reparatiefilms en uitleg.

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan hulpmiddelen, accessoires en onderdelen voor vele merken naaimachines. We verkopen handige hulpmiddelen voor de hobbynaaister die meer uit haar naaimachine wil halen.
Zoals naaimachine naalden, spoetjes , spoelhuizen, maar ook een nieuw voet pedaal of snoer.

Beschikbare handleidingen

› bernette-rome-357.pdf (nl)

Beschikbare onderdelen voor de Naaimachine Bernette Rome 3